Naomi Campbell, în vizită la Chavez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Pantera neagră" a ţinut morţiş să-l întâlnească pe preşedintele Venezuelei, cu care a avut discuţii pe teme umanitare Vizită-surpriză la Palatul Miraflores din Caracas.

"Pantera neagră" a ţinut morţiş să-l întâlnească pe preşedintele Venezuelei, cu care a avut discuţii pe teme umanitare

Vizită-surpriză la Palatul Miraflores din Caracas. Supermodelul britanic Naomi Campbell a avut marţi o întâlnire privată cu preşedintele Hugo Chavez.

Ea a venit din Brazilia, unde şi-a manifestat dorinţa de a se întâlni cu preşedintele venezuelan şi dispreţul pentru preşedintele american, George W. Bush.

Campbell a refuzat totuşi să facă orice comentariu relativ la politica gazdei sale. Vizita ei a avut loc într-un moment în care, la Caracas, au loc dezbateri aprinse privitoare la o reformă constituţională.

La sosirea la palatul prezidenţial Miraflores, Naomi Campbell a explicat că nu s-a află pentru prima oară în Venezuela, ţară "de neuitat" datorită "superbelor sale cascade". Pantera neagră a ales o elegantă ţinută de culoare albă şi a fost însoţită de preşedintele canalului de televiziune Telesur, Andres Izarra, şi de producătorul argentinian Fernando Sulichin.

În calitate de "ambasadoare a copiilor" a organizaţiei lui Nelson Mandela, Campbell a spus că este foarte interesată să cunoască situaţia "tinerei generaţii" din Venezuela, dar şi alte probleme sociale, cum ar fi protecţia drepturilor celor mici.

Un buchet de trandafiri pentru Naomi

Cu ocazia întâlnirii, care a durat peste o oră şi jumătate, Chavez i-a oferit manechinului un buchet de trandafiri. Naomi a zâmbit reporterilor, dar nu a spus prea multe despre întâlnirea ei cu liderul de la Caracas.

A spus doar că îi place Venezuela, "o ţară frumoasă, tropicală". Campbell şi-a exprimat dorinţa de a se întâlni cu Hugo Chavez cu ocazia unei vizite recente la Rio de Janeiro (Brazilia). Cu acelaşi prilej, supermodelul britanic ar fi declarat: "Îl urăsc pe Bush", după cum scrie site-ul Descifrado.com. În afara carierei ei în lumea modei, Naomi s-a implicat în colectarea de fonduri pentru Fundaţia Nelson Mandela şi pentru Fondul Copiilor Cubanezi.

Alte staruri, în vizită la Caracas

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, s-a mai întâlnit cu actorii de la Hollywood, Danny Glover şi Sean Penn. Luna trecută, el l-a primit pe actorul american Kevin Spacey, care l-a lăudat pentru eforturile pe care le face pentru a sprijini cinematografia.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite