VIDEO UPDATE Mubarak a ieşit din comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak s-a deteriorat duminică seara, potrivit avocatului acestuia. Informaţia este însă dezminţită de conducerea spitalului în care este internat.

UPDATE 14.56 Mubarak (83 de ani) şi-a recăpătat luni cunoştinţa, anunţă CNN, citând un şef al spitalului Sharm el-Sheikh, unde fostul lider egiptean este internat. "Este stabil după ce a intrat în comă pentru o scurtă perioadă de timp", a declarat, pentru CNN, Mohamed Fathalla.

Diagnosticat la sfârşitul lunii iunie cu cancer la stomac, fostul preşedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a intrat în comă, potrivit avocatului său.

"Am fost informat că starea de sănătate a lui Mubarak s-a deteriorat brusc şi sunt pe drum spre Sharm el Sheikh. Tot ce ştiu este că preşedintele este în comă profundă", a afirmat avocatul Farid el-Deeb, citat de televiziunea de stat egipteană.

Însă directorul spitalului din Sharm el-Sheikh a dezminţit că Hosni Mubarak, în vârstă de 83 de ani, ar fi în comă.

"Se pare că a avut loc o deteriorare a stării sale de sănătate, dar informaţiile că ar fi în comă nu sunt clare", a explicat o altă sursă medicală.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite