Romney gafează din nou. Vezi declarația care a șocat SUA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut deja pentru nenumăratele gafe făcute în public, candidatul republican la alegerile prezidențiale americane, Mitt Romney, a dat o nouă "bâlbă".

În timpul unei eveniment de strângeri de fonduri în California, Romney a povestit publicului o pățanie de-a soției sale, Ann. Aceasta se afla într-un avion, când la bordul acestuia a izbucnit un incendiu. Romney a declarat că nu înțelege de ce nu se pot deschide ferestrele avionului în timpul zborului, argumentând că soția sa s-ar fi simțit mult mai bine dacă ar fi putut face asta.

"Mă bucur că a ajuns în siguranță la sol. Cred că nici nu știe cât de îngrijorați am fost", a spus Romney, potrivit LA Times. "Când izbucnește un incendiu într-un avion, nu ai unde să mergi și nu poți lăsa oxigenul din afara navei să intre înăuntru, pentru că ferestrele nu se deschid. Nu știu de ce se întâmplă asta. E o adevărată problemă. E foarte periculos", a continuat republicanul.

"Din fericire, a fost destul oxigen pentru pilot și copilot, ca să aterizeze în Denver", a conchis prezidențiabilul.

Avionul a avut o defecțiune tehnică și a trebuit să aterizeze de urgență.

Experții spun că, dacă s-ar fi deschis o fereastră, acest lucru ar fi întețit focul și ar fi cauzat o depresurizare care ar fi distrus fuzelajul.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite