Ministru britanic neglijent cu documentele oficiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul britanic pentru politica guvernamentală, Oliver Letwin, a fost surprins în timp ce arunca documente oficiale la un coş de gunoi dintr-un parc londonez, scrie „Daily Mirror".

Oficialul a rupt şi apoi a aruncat la gunoi documente despre metodele de interogare controversate ale suspecţilor de terorism.
Oliver Letwin a fost surprins la St James Park, în apropiere de Downing Street nr. 10, reşedinţa premierului David Cameron, afirmă cotidianul.

Acesta publică fotografiile ministrului vorbind la telefonul mobil apoi aruncând mai multe documente, dintre care unul explică modul în care oficialii serviciilor de informaţii nu au fost „capabili să obţină adevărul" în timpul interogatoriilor.

Alte documente conţin adrese şi numere de telefon ale unor aleşi, potrivit „Daily Mirror".
„Oliver Letwin îşi scrie unele scrisori în parc, înainte de a merge la muncă şi adeseori aruncă ciornele" la coş, a afirmat un purtător de cuvânt al parlamentarului. „Nu este vorba despre documente sensibile", a adăugat el.

Letwin are un rol de consilier pe numeroase probleme pe lângă Cameron şi are acces la dosarele cele mai delicate ale Guvernului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite