Mick Jagger, consilier UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul trupei Rolling Stones va fi consultant al comisarului european pentru concurenţă Cunoscut până mai ieri pentru stilul său de viaţă dezordonat, Mick Jagger trece la preocupări

Liderul trupei Rolling Stones va fi consultant al comisarului european pentru concurenţă

Cunoscut până mai ieri pentru stilul său de viaţă dezordonat, Mick Jagger trece la preocupări serioase. El a fost cooptat într-un grup de experţi în slujba Comisiei Europene.

La vârsta de 65 de ani, viaţa legendarului lider al trupei Rolling Stones, Mick Jagger, s-a schimbat cu desăvârşire. Au apus vremurile când era un boem, adept al drogurilor şi al petrecerilor.

Nonconformistul muzician va deţine rolul de consultant neremunerat pe lângă Comisia Europeană, care doreşte să beneficieze de sfaturile sale pentru ameliorarea comerţului electronic în Europa.

Jagger a fost cooptat într-un grup de noi consilieri ai comisarului european pentru concurenţă, Neelie Kroes, din care mai fac parte: Bernard Arnault, directorul grupului de lux LVMH, John Elkann, directorul Fiat, americanul Steve Job, directorul Apple, şi preşedintele SACEM, Bernard Miyet.

Un raport în luna octombrie

Noii consultanţi s-au întâlnit miercuri, la Bruxelles, pentru prima reuniune de lucru împreună cu comisarul Kroes. Acest grup urmează să prezinte un raport în luna octombrie.

"Cetăţenilor europeni li s-a promis o Uniune, un teritoriu fără frontiere, dar pe Internet nu s-a ajuns încă acolo", a spus Neelie Kroes. "S-au înregistrat progrese, uneori impresionante, dar sunt insuficiente. În calitate de comisar pentru concurenţă, vreau să ştiu de ce", a subliniat ea. "Dacă acest lucru este din cauza unei legislaţii europene care nu este suficient de clară, atunci trebuie clarificată", a adăugat Kroes.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite