Michael Bloomberg, victimă a hoţilor de carduri bancare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Blooomberg, primarul New York-ului, a fost victima a doi hoţi de carduri bancare. Odalis Bostic a încercat să-i sustragă din fonduri peste 420.000 de dolari, în timp ce Charles Nelson

Michael Blooomberg, primarul New York-ului, a fost victima a doi hoţi de carduri bancare. Odalis Bostic a încercat să-i sustragă din fonduri peste 420.000 de dolari, în timp ce Charles Nelson a reuşit "să ia" peste 10.000 $ din averea de peste 5 miliarde de dolari a edilului-şef al New Yorkului.

Procurorul districtual din Manhattan i-a pus sub acuzare pe cei doi pentru tentativă de sustragere, respectiv pentru furt din conturile bancare ale primarului newyorkez. Odalis Bostic a creat Laderman Development Company şi a deschis pe numele companiei două conturi la băncile PNC şi Sovereign Bank. La începutul lunii iunie, Bostic a depozitat un cec fals în valoare de 190.000 de dolari la Sovereign şi unul de 230.000 $ la PNC.

Ambele erau pe numele lui Bloomberg. Deşi pe cele două cecuri erau trecute datele exacte ale conturilor primarului, angajaţii au realizat că sunt false în momentul în care s-a încercat extragerea sumelor. În schimb, Charles Nelson a reuşit să intre în posesia a 10.000 de dolari pe 11 mai. Prin intermediul unei tranzacţii online, Nelson a transferat banii din contul primarului de la Bank of America într-un cont personal. Acum, el riscă şapte ani de închisoare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite