MiG-35, la Salonul aviaţiei din Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al 47-lea Salon Internaţional de Aviaţie de la Paris se va deschide luni, 18 iunie, în imediata apropiere a aeroportului Bourget. În cele şapte zile ale expoziţiei, peste 2.000 de

Cel de-al 47-lea Salon Internaţional de Aviaţie de la Paris se va deschide luni, 18 iunie, în imediata apropiere a aeroportului Bourget.

În cele şapte zile ale expoziţiei, peste 2.000 de firme de profil îşi vor prezenta noile produse, iar vizitatorii vor putea admira cel puţin 140 de modele noi de avioane, inclusiv militare. Ruşii vor aduce un MiG-35 şi piloţii Moscovei vor face demonstraţii de acrobaţie la manşa unuia dintre cele mai performante avioane de vânătoare din lume.

Aeroportul Bourget, de lângă Paris, a devenit cunoscut în întreaga lume în anul 1927, când Charles Lindbergh a aterizat aici după ce a traversat, pentru prima oară în istorie, Oceanul Atlantic, în cadrul unui zbor istoric de la New York la Paris.

Conform informaţiilor din domeniu, câteva companii asiatice, din Singapore, Emirate şi Qantas Airlines, intenţionează să cumpere mai multe zeci de avioane de linie. Organizatorii aşteaptă peste 500.000 de vizitatori, pentru care au pregătit 40 de demonstraţii de zbor cu ultimele tipuri de avioane: Airbus A380 superjumbo, avionul de luptă Eurofighter Typhoon şi elicopterul Eurocopter Tigre, destinat atacării tancurilor.

Între avioanele de luptă, demonstraţia avioanelor MiG-35 este aşteptată cu mult interes, după ce ruşii au dezvăluit că acest avion este o variantă îmbunătăţită a celebrului MiG-29OVT, care a fost prezentat în august 2005 la un spectacol aviatic de la Moscova.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite