Maşina viitorulului merge pe apă, nisip şi gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul designer Zhang Yuhan a venit cu un un aspect revoluţionar pentru maşina viitorului - o maşină care poate fi condusă pe drumuri, nisip, gheaţă şi chiar pe apă.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a creat uimitoarea maşină, Volkswagen Aqua, pentru un concurs sponsorizat de producătorul auto german. Autovehicul funcţionează cu o pernă de aer şi se poate deplasa fără probleme pe suprafeţe diferite. El poate atinge o viteză de 100 de km pe oră.

Vehiculul are o formă elegantă de maşină sport, cuprinde patru turbine de mare putere şi perne de aer pentru a se ridica de la sol. Un parbriz se întinde deasupra scaunelor pentru ca pasagerii să aibă o vedere panoramică drumului, notează Mediafax.

Autovehicul poate atinge o viteză de 100 de km pe oră

Funcţionarea maşinii se bazează pe o tehnologie care este disponibilă în prezent, folosind combustibil pe bază de hidrogen pentru motoare, fără a avea emisii de carbon. Un motor umflă perna de aer care ridică vehiculul deasupra solului, iar cele două turbine laterale controlează direcţia maşinii.

Intrarea şi ieşirea din autoturism se face prin partea din spate a maşinii.

Autovehicul poate atinge o viteză de 100 de km pe oră

Nu există o formă de transport mai bună decât vehiculul pe pernă de aer, deoarece poate circula la fel de bine pe orice suprafaţă, pământ, gheaţă, apă. "Sper ca Volkswagen Aqua să devină o supermaşină accesibilă, la dispoziţia publicului larg, a declarat tânăra.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite