Masacru în statul american Wisconsin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii oraşului Crandon, din statul american Wisconsin, sunt în stare de şoc, după ce Tyler Peterson, în vârstă de 20 de ani, a ucis prin împuşcare şase tineri şi a rănit un al

Locuitorii oraşului Crandon, din statul american Wisconsin, sunt în stare de şoc, după ce Tyler Peterson, în vârstă de 20 de ani, a ucis prin împuşcare şase tineri şi a rănit un al şaptelea.

Tinerii hotărâseră să organizeze o petrecere, închiriaseră filme şi comandaseră pizza. Peterson, care se număra printre invitaţi, lucra ca ajutor de şerif în districtul local şi era ofiţer de poliţie cu jumătate de normă. Nu se cunosc motivele care

l-au determinat pe Peterson să comită crima. Se pare că ucigaşul era implicat într-o relaţie cu una dintre victime, versiune susţinută şi de mama uneia dintre tinerele ucise.

Femeia a declarat că motivul crimei ar fi gelozia. La câteva ore după incident, un lunetist l-a împuşcat pe agresor, la capătul unei urmăriri spectaculoase declanşate de poliţie.

Tragedia din Wisconsin ridică semne de întrebare în legătură cu sistemul de verificare a celor plătiţi să poarte armă şi să-i apere pe americani.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite