Mandat liniştit pentru Medvedev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrologii şi adepţii cultului Hare Krishna rivalizează în previziuni favorabile şi urări pentru noul preşedinte. "Medvedev va avea noroc", afirmă astrologul Pavel Globa, în cotidianul

Astrologii şi adepţii cultului Hare Krishna rivalizează în previziuni favorabile şi urări pentru noul preşedinte. "Medvedev va avea noroc", afirmă astrologul Pavel Globa, în cotidianul "Komsomolskaia Pravda", prezicându-i unul dintre cele mai liniştite mandate. Configuraţia astrală este perfectă pentru "o reformă a structurilor statului şi pentru sosirea unei noi conduceri politice", a adăugat el. Adepţii Hare Krishna din Rusia, care au acuzat în trecut autorităţile ruse că îi hărţuiesc, salută faptul că învestirea lui Medvedev a avut loc în aceeaşi zi cu sărbătoarea hindusă Akshaya Tritiya. "Este un semn bun", dă asigurări Iuri Pleşakov, purtătorul de cuvânt al comunităţii, care l-a felicitat pe Medvedev pentru că practică yoga.

Se înlocuiesc portretele lui Putin

Funcţionarii publici trebuie să înlocuiască portretele lui Putin din birourile lor cu cel al lui Medvedev. Acest lucru îi mulţumeşte cum nu se poate mai mult pe comercianţi. Pozele lui Medvedev costă de la 25 la peste 700 de euro. Stocurile pentru săptămâna aceasta au fost epuizate.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite