Mama preşedintelui polonez nu ştie că fiul său a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jadwiga Kaczynska în vârstă de 83 de ani nu ştie de tragedia care a provocat moartea unuia dintre gemenii ei, Lech Kaczynski, preşedintele Poloniei.

Din cauza stării grave de sănătate, medicii care o îngrijesc au recomandat ca Jadwiga Kaczynska să nu fie informată deocamdată despre accidentul teribil de la Smolensk, în urma căruia preşedintele polonez şi numeroase personalităţi politice şi militare poloneze şi-au pierdut viaţa.

"Având în vedere starea sa de sănătate, fiul său  (fratele geamăn al preşedintelui decedat) a hotărât ca ea să nu fie anunţată. Jadwiga Kaczynska are grave probleme de sănătate, dar starea ei este stabilă. Ea este somnolentă şi din când în când îşi recapătă cunoştinţa", a declarat pentru AFP Piotr Dabrowiecki, purtătorul de cuvânt al spitalului militar din Varşovia.

Mama preşedintelui polonez a fost internată la secţia de terapie intensivă la jumătatea lunii martie, în urma unor probleme cardiace şi a tensiunii.

Zeci de mii de oameni au aşteptat, de-a lungul unui traseu de 10 km, trupul neînsufleţit al preşedintelui Lech Kaczynski, repatriat duminică după-amiază cu o aeronavă poloneză şi depus în capela palatului prezidenţial.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite