Magiciana preferată a lui Kim Jong Il, grav rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscută în toată Asia, prestidigitatoarea nu şi-a dezvăluit niciodată numele şi vârsta Accident la un spectacol desfăşurat la Sabae, în centrul Japoniei. Magiciana japoneză

Cunoscută în toată Asia, prestidigitatoarea nu şi-a dezvăluit niciodată numele şi vârsta

Accident la un spectacol desfăşurat la Sabae, în centrul Japoniei. Magiciana japoneză prinţesa Tenko, ale cărei spectacole extravagante l-au vrăjit pe dictatorul nord-coreean Kim Jong Il, a fost grav rănită. Ea a fost victima mai multor lovituri de sabie în cursul

Accidentul s-a petrecut duminică, în timpul unui spectacol desfăşurat în localitatea Sabae, situată în centrul Japoniei. Prinţesa Tenko a executat un număr care presupunea să intre într-o cutie care urma să fie străpunsă cu zece săbii false.

Numărul a fost ratat. Magiciana nu a mai putut ieşi din cutie. A rămas blocată în interior, una din săbii înfigându-i-se în coastă şi o alta rănind-o grav la obrazul drept. Dacă ar fi pătruns numai cu un centimetru mai sus, una dintre săbii i-ar fi străpuns un ochi. "Suferă îngrozitor", a mărturisit impresarul femeii, Noboru Ochiai, care estimează că prinţesa Tenko va avea nevoie de o lună pentru a se reface.

Darul liderului nord-coreean

Magiciana l-a fermecat pe dictatorul Kim Jong Il prin numerele sale ieşite din comun. La invitaţia acestuia, ea a susţinut spectacole în Coreea de Nord, în anii 1998 şi 2000. Prinţesa Tenko este singura japoneză îndrăgită de liderul de la Phenian.

Pe lângă faptul că a invitat-o de două ori în ţara sa, Kim i-a oferit şi un câine dintr-o rasă rară. De asemenea, dictatorul a pus numele ei unui teatru din Phenian. Magiciana cu aspect de păpuşă, care nu spune niciodată care este numele ei adevărat şi ce vârstă are, a cucerit Asia şi este foarte iubită în America de Nord, datorită show-urilor extravagante, costumaţiilor şi machiajelor elaborate.

Ea a povestit ziarului "The Japan Times" despre întâlnirea ei cu Kim Jong Il, al cărui regim este în relaţii încordate cu Japonia: "Crezuse, se pare, că eram americancă şi m-a lăudat pentru succesul meu din SUA".

Cea mai mare magiciană

Tenko este singura femeie care a câştigat titlul Magician of the Year. Primeşte daruri uimitoare, cum ar fi lingouri de aur şi a fost cerută în căsătorie de magnaţi ai petrolului din întreaga lume. În pofida zvonurilor că a avut o relaţie cu Jean Claude Van Damme, viaţa ei este învăluită în mister.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite