Dacia Logan MCV, în topul celor mai spaţioase maşini în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia face o figură frumoasă şi în Marea Britanie, unde jurnaliştii de la ziarul “The Independent” scriu că sunt mâniţi pentru faptul că Renault nu exportă Logan şi Sandero şi peste Canalul Mânecii.

Dacia Logan MCV se bucură de aprecierea jurnaliştilor britanici de la The Independent, care prezintă maşina românească între primele zece cele mai bune maşini spaţioase de pe piaţă, alături de mărci ca Mercedes, Chrysler, Hyundai, Renault sau Skoda.

Dacia Logan MCV este prima maşină prezentată în galeria foto cu cele mai spaţioase 10 maşini postată pe site-ul The Independent, iar textul aferent fotografiilor de prezentare deplânge faptul că modelul nu poate fi cumpărat în Marea Britanie.

“Dacia este pentru Renault ceea ce Skoda este pentru Volkswagen. Diferenţa este că, în timp ce Skoda este foarte populară în Marea Britanie, Renault nu şi-a lansat şi aici marca specifică bugetelor est-europene. Ceea ce este un mare păcat, pentru că asta înseamnă că  Logan MCV nu poate fi cumpărat şi de consumatorii britanici.

Logan MCV se poate găsi în Germania cu numai 7.000 de lire sterline (circa 8.500 de euro) pentru modelul cu cinci locuri şi 9.000 de lire pentru modelul cu şapte locuri. Este de departe cea mai ieftină maşină cu trei rânduri de scaune”, scriu jurnaliştii britanici.

Monovolume şi dube incluse în top
Celalalte maşini prezentate sunt Binz (o variantă modificată a Mercedes-Benz Clasa E), Chrysler Grand Voyager, Hyundai i800, Renault Espace, Skoda Roomster, Skoda Superb, Ssangyong Rodius şi Volkswagen Caddy Maxi Life.
Marca Dacia a înregistrat un succes semnificativ în Germania, unde vânzările producătorului român au crescut de 13-15 ori, ca urmare a primei de casare de 2.500 de euro oferite de guvernul de la Berlin.

Stocurile Dacia din Germania s-au epuizat în repetate rânduri de la începutul anului, iar explicaţia este simplă. La o maşină ca Dacia, care costă numai 7.500 de euro, o reducere de 2.500 de euro, cât e prima de casare, se simte mult mai semnificativ decât la un Mercedes.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite