Lupu are probleme cu propriul partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sută cincizeci de membri ai Partidului Democrat, reprezentanţi ai organizaţiei de partid Buiucani, au anunţat că părăsesc formaţiunea deoarece aceasta nu mai este condusă de către Diacov sau Lupu, ci de Plahotniuc.

Anunţul a fost făcut miercuri, de către preşedintele organizaţiei de partid Buiucani, Ilie Rotaru, în cadrul unei conferinţe de presă, scrie Unimedia. Rotaru spune că membrii PD sunt revoltaţi şi nedumeriţi că pe lista electorală figurează mai mulţi oameni de afaceri, care nu au nimic de-a face cu formaţiunea, în timp ce Nantoi, Serebrian şi Popov, care activează în partid de mulţi ani, lipsesc. El mai susţine că Plahotniuc ţinteşte, nici mai mult, nici mai puţin, decât funcţia de prim-ministru şi că Marian Lupu ar fi dispus să facă o coaliţie cu Partidul Comuniştilor în schimbul postului de şef al statului. Liderii de la centru ai Partidului Democrat susţin că doar câţiva membri ai organizaţiei teritoriale Buicani, persoane apropiate, inclusiv rude, ale lui Ilie Rotaru, au anunţat părăsirea partidului.

Donaţiile la control

Şi Partidul Comuniştilor a primit o veste proastă. Comisia Electorală Centrală a trimis Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei şi Inspectoratului Fiscal rapoartele financiare ale tuturor concurenţilor electorali, pentru a fi verificată veridicitatea datelor, relatează cotidianul „Timpul". 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite