Listă cu potenţiale ţinte ale Al-Qaeda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companii de pe Wall Street, lideri politici sau contractanţi care lucrează cu armata americană se numără printre ţintele Al-Qaeda. Patruzeci de nume apar pe lista potenţialelor ţinte ale teroriştilor publicată de un site care are legături reţeaua.

Site-ul conţine 40 de nume, dintre care 26 au fotografii ataşate, şi cere postarea adreselor de domiciliu. Un jihadist a cerut să le fie trimise colete-capcană la adresele prezentate, potrivit Mediafax.

Lista include numele şi fotografiile mai multor oficiali politici americani şi lideri din domeniul comercial şi le cere teroriştilor să îi atace în propriile lor case. 

Un buletin de informaţii a fost trimis de FBI către agenţiile responsabile cu aplicarea legii, avertizând că această nouă ameninţare, deşi nu constituie un complot specific, este foarte detaliată. Buletinul precizează că lista include lideri "din Guvern, industrie şi media".

Această listă este cea mai detaliată ameninţare postată pe Internet în legătură cu al-Qaeda, după eliminarea lui Osama bin Laden, potrivit FBI.

Lista a fost discutată şi pe un forum care are legături cu al-Qaeda, existând temeri că un individ ar putea încerca să folosească informaţiile pentru un complot.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite