Vedetele de la Hollywood au pălit în faţa cuplului William şi Kate. Vezi ce rochie a purtat Kate pe covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit rândul vedetelor de la Hollywood, obişnuite să fie mereu în atenţia reflectoarelor, să se strângă la un eveniment pentru a-l întâlni pe prinţul William şi proaspăta lui soţie, Kate.

Cei doi au fost invitaţii de onoare ai unui dineu ţinut la la Teatrul Belasco din Los Angeles, eveniment care a adunat unele dintre cele mai faimoase feţe de la Hollywood, care au devenit simpli fani în faţa invitaţilor regali.

După vizita de nouă zile în Canada, Ducele şi Ducesa de Cambridge au ajuns vineri în California, iar vedetele de la Hollywood dau bani grei pentru a participa la evenimentele la care participă cei doi. Jennifer Lopez, Tom Hanks, Barbra Streisand, Nicole Kidman şi Jennifer Garner s-au aflat pe covorul roşu, alături de William şi Kate.

Click pe imagine pentru FOTOGALERIE cu vedetele prezente la eveniment şi rochiile purtate de ele



Prinţul William este preşedintele Academiei Britanice de Film, care acordă anual premiile BAFTA, echivalentul Oscarurilor în industria cinematografică. În cadrul evenimentului, au fost evidenţiate talentele britanice în curs de dezvoltare în proiecte cinematografice.

La sosire, cuplul regal a fost întâmpinat cu ţipete de bucurie din partea mulţimii ţinute cu greu în spatele barierelor puse de-a lungul covorului roşu. Kate a purtat o rochie de culoarea lavandei, care i-a scos în evidenţă silueta.

image
image
image

Click pe imagine pentru FOTOGALERIE cu ţinutele alese de Kate şi William



Ajunşi în sala de bal, unul dintre primele grupuri cu care cei doi au intrat în discuţie a fost cel format din Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Tom Hanks şi soţia lui.

Înainte de evenimentul de la Teatrul Belasco, William şi Kate au mers la Santa Barbara, unde au participat la un meci de polo. Ducesa de Cambridge a purtat o rochiţă de mătase pictată manual în stil chinezesc, iar William a optat pentru o pereche de pantaloni albi şi un sacou negru.

image
image
image
image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite