Gaddafi: Prietenul meu Nicolas Sarkozy este nebun. Suferă de o boală psihică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul libian Muammar Gaddafi a declarat, într-un interviu care urmează să fie difuzat marţi seară de postul german RTL, că "prietenul lui", preşedintele francez Nicolas Sarkozy, este "nebun".

"Acesta este prietenul meu, dar cred că a înnebunit. El suferă de o boală psihică. Asta spune anturajul său. Colaboratorii săi afirmă că suferă de o boală psihică", a declarat Gaddafi.

Gaddafi nu a precizat dacă această "boală" este legată de "secretul grav" la care s-a referit agenţia oficială libiană Jana, care a afirmat că dezvăluirea acestuia va duce la înlăturarea de la putere a preşedintelui francez.

Liderul libian a apreciat de asemenea că sunt nejustificate criticile la adresa sa în Statele Unite şi Europa. "Dar ce am făcut ca să le dezamăgesc ? Nu am niciun post oficial şi deci nu pot fi criticat. Este criticată regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru politica sa ?", a întrebat el.

El a afirmat că pe viitor ţara sa nu va mai face afaceri cu statele occidentale, care "au conspirat împotriva noastră". "Vom investi de acum în Rusia, India şi China", a declarat Gaddafi, citat de Mediafax.

"Occidentul poate fi uitat", a afirmat el, adăugând că face o excepţie în ceea ce priveşte Germania, care are o atitudine "raţională".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite