Jenna Bush se mărită la ranch-ul familial din Texas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, la ferma de lângă localitatea texană Crawford a familiei Bush, în faţa a 250 de invitaţi, una dintre gemenele preşedintelui american, Jenna, se va căsători cu Henry Hager,

Sâmbătă, la ferma de lângă localitatea texană Crawford a familiei Bush, în faţa a 250 de invitaţi, una dintre gemenele preşedintelui american, Jenna, se va căsători cu Henry Hager, moştenitorul unei bogate familii de republicani din Virginia.

Elicopterele FBI patrulează deja deasupra zonei, în timp ce pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Mii de trandafiri galbeni şi flori de lavandă ornează minicapela în aer liber unde cei doi tineri vor fi cununaţi de pastorul John Berry, un apropiat al preşedintelui Bush.

Acesta a dorit ca nunta fiicei sale să fie un eveniment desfăşurat cu cea mai mare discreţie. "Cei doi se căsătoresc din dragoste, şi nu pentru publicitate", a comentat el, interzicând accesul camerelor de luat vederi şi al microfoanelor.

În ciuda acestor restricţii, americanii aşteaptă cu sufletul la gură să o vadă pe mireasa "prezidenţială", despre care se ştie că va fi îmbrăcată într-o rochie semnată "Oscar de la Renta", creatorul de modă dominican care o îmbracă şi pe Laura Bush. Pentru micuţa localitate Crawford, nunta Jennei Bush constituie o adevărată mană cerească.

În magazine se vând deja suvenire adaptate momentului: servicii de cafea sau farfurii cu imaginea viitorilor miri ori pălării şi cizme de cowboy cu numele lor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite