Jack Worthington, fiul ilegitim al lui J.F. Kennedy?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă din SUA acordă spaţii ample unei poveşti despre canadianul din Vancouver care pretinde că este fiul fostului preşedinte american. Jack Worthington, azi în vârstă de 46

Presa mondenă din SUA acordă spaţii ample unei poveşti despre canadianul din Vancouver care pretinde că este fiul fostului preşedinte american.

Jack Worthington, azi în vârstă de 46 de ani, precizează că nu vrea niciun fel de despăgubire materială din partea familiei Kennedy şi că este gata să semneze orice document care să ateste intenţiile sale "paşnice". Singurul lucru pe care îl doreşte este să obţină o probă ADN a unui membru al familiei Kennedy, pentru a face lumină în toată această poveste.

Jack Worthington s-a născut la 22 noiembrie 1961, exact cu doi ani înainte ca JFK să fie asasinat în Texas, în 22 noiembrie 1963. Potrivit publicaţiei "New York Post", chiar fostul vicepreşedinte american din acea vreme, Lyndon Johnson, i-a făcut cunoştinţă lui JFK cu mama lui Worthington, originară din Texas. Familia acesteia era o susţinătoare entuziastă a administraţiei Kennedy, având totodată legături de amiciţie cu Lyndon Johnson.

Şi tot "New York Post" mai susţine că revista "Vanity Fair" lucrează la acest dosar de mai bine de un an (un reporter al publicaţiei a făcut mai multe drumuri în Canada pentru a sta de vorbă cu Worthington), dar că nu a dat nimic publicităţii din cauza intervenţiei în acest sens a senatorului Edward Kennedy, fratele mai mic al fostului preşedinte. Dacă Worthington este, într-adevăr, fiul lui John Fitzgerlad Kennedy, atunci el a fost conceput în primele luni de preşedinţie ale acestuia.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite