VIDEO Israelul a făcut public fimul atacului asupra convoiului de nave din Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Armata israeliană a dat publicităţii un film realizat în timpul atacului asupra convoiului de nave care se îndreptau către Fâşia Gaza, în urma căruia 19 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 30 au fost rănite. Convoiul atacat în zorii zilei de ieri de trupe de elită ale armatei israeliene se apără cu ţevi de metal, potrivit imaginilor.

Au căzut din cer, la lăsarea serii, comandoul israelian este lovit cu ţevi de metalde către activişti, iar la un moment dat, unul dintre militari este aruncat peste bordul navei Mavi Marmara.

Potrivit unui purtător de cuvânt al armatei israeliene, în timpul operaţiunii, soldaţii s-au confruntat cu violenţe fizice din partea protestatarilor, care i-au atacat cu muniţie de război.

Duminică noapte, convoiul se afla la aproximativ 150 de mile de Gaza, când a fost reperat de navele militare israeliane. Flotila, care include trei nave de marfă şi trei nave de pasageri, transporta materiale pe care Israel le interzice să ajungă în Fâşia Gaza în mod regulat, cum ar fi ciment şi alte materiale de construcţii sau alimente.

Urmăriţi filmul aici:

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite