Internaţionalul nigerian Christian Obodo a fost răpit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, a fost răpit, sâmbătă dimineaţă, de patru bărbaţi înarmaţi, neidentificaţi, din faţa unei biserici din localitatea Effurun, Warri (Nigeria), informează presa locală.

Potrivit Information Nigeria, incidentul a avut loc în jurul orei locale 9.20, când fotbalistul se afla pe strada Jakpa, la volanul maşinii sale cu plăcuţă de înmatriculare personalizată „Obodo 5". Maşina sa a fost blocată de atacatori, iar jucătorul, răpit. Potrivit Mediafax, atacatorii au lăsat maşina jucătorului în faţa bisericii şi l-au luat pe sportiv cu vehiculul lor.

Un oficial regional a confirmat incidentul: „Da, a fost răpit. Încă nu sunt cunoscute toate detaliile, dar mi s-a spus că el se îndrepta spre biserică la volanul maşinii sale cu plăcuţa «Obodo 5». Se pare că plăcuţa de înmatriculare i-a atras pe răpitori, pentru că jucătorul s-a dus şi la un club să se distreze vineri seară, cu aceeaşi maşină".

Acesta este primul caz de răpire a unui fotbalist important din Nigeria. Christian Obodo a jucat sezonul trecut la echipa Lecce, sub formă de împrumut de la Udinese.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite