Infiniti mizează pe informaţie şi divertisment la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infiniti, divizia de lux de la Nissan, oferă, în România, noul sistem “Connectiviti” ca dotare standard pe modelele FX şi EX. Chiar dacă preţurile modelelor mărcii nipone nu sunt chiar mici, un astfel de sistem de informaţii şi divertisment este o dotare de bun simţ pentru clasa din care face parte.

Cu tot cu sistemul Connectiviti, preţurile pornesc de la 48.000 euro pentru EX37 şi ajung la 59.500 euro pentru FX37S. Modelul de vârf FX50S, al cârui preţ rămâne acelaşi, adică 73.000 de euro, beneficiază şi opţiunea Connectiviti Plus împreună cu un server de muzică de 10 GB, alturi de un ecran senzitiv în versiunea standard. Farurile adaptive cu xenon sunt de asemenea disponibile ca dotare standard pe toată gama Infiniti.

Sistemul Connectiviti stabileşte toate conexiunile necesare într-o gamă largă de funcţii, fiind uşor de utilizat, indiferent dacă şoferul foloseşte telefonul, caută drumul spre destinaţie sau se bucură de muzică. La versiunea de top, Connectiviti Plus avertizează şoferul în legătura cu prezenţa camerelor radar fixe, venindu-i în ajutor prin afişarea limitei de viteză pe tabloul de bord în timp ce maşina se apropie de acestea. Păcat că această funcţie interesantă este disponibilă numai în Franţa şi Marea Britanie.

Dacă se produce un ambuteiaj pe drumul pe care maşina de deplasează, sistemul va calcula un traseu alternativ luând în considerare informaţiile actuale din trafic, probabilitatea accidentelor sau fluxul de trafic. Ecranul senzitiv va afişa principalele puncte de interes din 20 de mari oraşe europene, utilizând grafica 3D. Datorită colaborării cu ViaMichelin, peste 60.000 de adrese de hoteluri şi restaurante, plus alte 22.000 de adrese ale unor obiective turistice din “Ghidurile Verzi” sunt acum la un click distanţă.


Preţuri:

EX37 48.000 de euro
EX37 GT 49.850 de euro
FX37 GT 57.000 de euro
FX37S 59.500 de euro

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite