Indienii taie nucile de cocos din copaci, de frică să nu moară Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Mombay, fost Bombay, cel mai populat oraş din India, au luat măsuri extraordinare pentru a-l proteja pe preşedintele american, Barack Obama, pe perioada vizitei sale acolo.

Barack Obama urmează să ajungă la Bombay vineri, într-o vizită oficială. Autorităţile indiene, pentru a nu-şi asuma niciun risc în privinţa siguranţei lui Obama, au decis să cureţe de nuci de cocos toţi cocotierii din apropierea Muzeului Mani Bhavan din oraş.

Această măsură a fost luată pentru ca nu cumva Obama să moară dacă este lovit în cap de o nucă de cocos. Preşedintele amreican urmează să viziteze muzeul Mani Bhavan din Mombay.

Mani Bhavan este locul în care Mahatma Gandhi a stat pe vremea când se lupta pentru libertate cu britanicii şi este unul dintre cele cinci puncte pe care Obama le va vizita.

Potrivit BBC, în India au loc cu o frecvenţă destul de ridicată, decese cauzate de nucile de cocos care cad în capul oamenilor.

"Am ales să tăiem toate nucile de cocos uscate care se află în copacii din apropierea muzeului. Nu vrem să ne asumăm niciun risc" a declarat Meghshyam Ajgaonkar, secretar al muzeului Mani Bhavan, potrivit sursei citate.



În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite