Incidentele aviatice se ţin lanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nicio săptămână de la tragedia aviatică de la Madrid şi la doar două zile de la cea din Kîrgîzstan, ambele soldate cu peste 200 de victime, lista accidentelor aviatice se

La nicio săptămână de la tragedia aviatică de la Madrid şi la doar două zile de la cea din Kîrgîzstan, ambele soldate cu peste 200 de victime, lista accidentelor aviatice se lungeşte.

16 persoane au fost internate în spital în urma aterizării de urgenţă a unui avion aparţinând companiei irlandeze low-cost Ryanair, la Limoges (sud-vestul Franţei), din cauza unei depresurizări a cabinei. Aparatul, un Boeing 737, care părăsise Marea Britanie cu destinaţia Spania, a aterizat "ca măsură de precauţie" în Franţa, după ce a coborât 8.000 de metri în mai puţin de cinci minute.

Dintre cei 168 de pasageri şi şapte membri ai echipajului, 16 au suferit leziuni la nivelul timpanelor. Iar la Munchen, la sfârşitul săptămânii trecute, un avion al companiei Air Dolomiti, cu 59 de persoane la bord, a luat foc pe pistă. Echipele de intervenţie au reuşit să evite un dezastru.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite