Iahtul lui Abramovici, probleme cu ancorarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul rus a avut ceva probleme pe Coasta de Azur. Iahtul său, cel mai mare din lume, nu a putut fi ancorat în portul francez Antibes, astfel că Abramovici şi însoţitorii săi au fost nevoiţi să rămână lângă port.

În momentul în care a cerut să-i fie construit cel mai mare iaht privat din lume, miliardarul Roman Abramovici nu a luat în calcul şi posibilitatea unor astfel de impedimente. Imposibilitatea de a ancora în portul Antibes nu i-a deranjat însă prea mult pe însoţitorii lui Abramovici, care şi-au continuat petrecerea pe ambarcaţiunea demnă de seria James Bond.

Apărare antirachetă

Eclipsa, 163,5 metri, este cel mai mare iaht din lume, depăşindu-l cu 50 de centimetri pe cel al emirului din Dubai. Ales la un târg londonez, „Iahtul anului 2011", Eclipsa a fost construit de Blohm + Voss în Hamburg.

Potrivit unor informaţii neconfirmate, ambarcaţiunea ar fi dotată cu un sistem de apărare antirachetă şi cu o ieşire sub apă. Oaspeţii pot astfel părăsi iahtul în cea mai mare discreţie, fiind preluaţi de un mini-submarin. Un scut cu laser i-ar împiedica pe paparazzi să facă fotografii.

Citeşte şi:

Abramovici îşi scoate iahtul de lux la închiriat

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite