Hillary Clinton are probleme cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de campanie a senatorului Barack Obama a anunţat că a strâns trei milioane de dolari în 24 de ore, în urma scrutinelor de marţi, în timp ce rivala sa, Hillary Clinton, a donat pentru

Echipa de campanie a senatorului Barack Obama a anunţat că a strâns trei milioane de dolari în 24 de ore, în urma scrutinelor de marţi, în timp ce rivala sa, Hillary Clinton, a donat pentru campania ei cinci milioane de dolari din averea personală.

Anunţul lasă să se înţeleagă că în februarie Obama şi-ar putea depăşi propriul record din ianuarie, când a adunat 32 milioane de dolari, o sumă de peste două ori mai mare decât cea strânsă de echipa lui Clinton. Banii donaţi de suporterii campaniei senatorului de Illinois demonstrează, spun analiştii, entuziasmul susţinătorilor "mişcării Obama".

În schimb, informaţiile din presă arată că anumiţi membri ai echipei lui Clinton nu au fost plătiţi luna trecută, ceea ce este interpretat ca un semn al dificultăţilor neaşteptate din tabăra sa. "Am donat banii întrucât cred foart mult în această campanie (...) şi cred că rezultatele de (marţi) au demonstrat eficienţa investiţiei mele", a spus Hillary Clinton într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul său, într-o suburbie a Washingtonului. (Alina Anghel)

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite