Hillary Clinton, la întâlnire cu Abraham Lincoln

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata democrată Hillary Clinton (foto) preferă bărbaţii republicani. Întrebată care ar fi partenerul pe care l-ar alege pentru "o întâlnire de vis", în eventualitatea în care Bill

Candidata democrată Hillary Clinton (foto) preferă bărbaţii republicani. Întrebată care ar fi partenerul pe care l-ar alege pentru "o întâlnire de vis", în eventualitatea în care Bill i-ar permite, fosta primă doamnă a răspuns că Abraham Lincoln.

Răspunsul lui Hillary a uimit, mai ales că fostul preşedinte american era republican. Şi pentru că tot se afla la momentul confesiunilor, Hillary a admis că nu a apelat niciodată la chirurgie estetică şi că "vinovat" pentru decizia de a intra în cursa electorală nu este altul decât soţul ei, Bill Clinton.

"În cele din urmă, el mi-a spus: <> ". Potrivit lui Hillary, argumentul care a convins-o să intre în lupta pentru Casa Albă a fost unul dintre scenariile înaintate de soţul ei. Acesta a întrebat-o cum s-ar simţi dacă America ar sfârşi din nou cu un republican în Biroul Oval, ştiind că nici măcar nu a încercat să împiedice acest lucru."Asta m-a convins", a mai spus Hillary.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite