Hermina din Şomcuţa Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodel de succes în Italia Apare în revistele de modă, în reclame, şi-a creat un drum în care au cântărit enorm şi dimensiunile sale ideale: 90-62-90. Românca este Hermina

Fotomodel de succes în Italia

Apare în revistele de modă, în reclame, şi-a creat un drum în care au cântărit enorm şi dimensiunile sale ideale: 90-62-90. Românca este Hermina Dragoş, o tânără frumoasă nevoie mare, căreia italienii i-au dat note maxime pentru unul dintre calendarele sexy cele mai apreciate apărute în acest an în peninsulă.

Are numai 24 de ani şi a plecat din Şomcuţa Mare, făcând pasul spre Vest. A ajuns în Italia şi s-a stabilit la Montecatini Terme, în Toscana, dar nu e loc în Italia unde românca să nu fi ajuns. Pentru că de când a apărut într-un calendarul sexy, Hermina este foarte ocupată. Am reuşit să o întâlnim după un casting la care s-a prezentat, la Milano.

"Am decis să vin în Italia mai mult din dorinţa de a încerca experienţe noi, de a cunoaşte un alt stil de viaţă, o altă cultură. Eram în căutarea unei străzi, şi la răscruce de drumuri am făcut această alegere, care, acum, după doi ani de când sunt aici, se dovedeşte a fi fost o alegere inspirată", spune Hermina.

Spune că amintirile copilăriei petrecute la ţară i-au dat forţa de a merge înainte. Persoanele cu care a lucrat au notat în mod deosebit profesionalismul şi seriozitatea cu care îşi face munca. "Hermina este o persoană de încredere, nu îmi amintesc să fi întârziat vreodată la o şedinţă foto. Ne înţelegem din priviri, Hermina reuşeşte să îmi citească gândurile şi înţelege că trebuie să facă o anumită mişcare fără ca eu să vorbesc", spune Sandro Sani, fotograf italian.

A ajuns să fie recunoscută pe stradă, iar bărbaţii îi fac complimente: cele mai cuminţi sunt "eşti frumoasă", iar cele mai "îndrăzneţe" - "îmi daţi numărul de telefon?". Nu au prea mare succes însă acestea din urmă, întrucât românca are deja un prieten, pe care l-a cunoscut la o petrecere şi de
atunci au rămas împreună.

De când e în Italia, Hermina s-a îndrăgostit de bucătăria mediteraneeană, mănâncă peşte, legume şi fructe. Îşi doreşte să continue drumul ales - modelling şi publicitate - şi speră să aibă timp şi pentru o nouă provocare, actoria. Hermina spune că România este sufletul său. "Mă întorc de câteva ori pe an, nu de câte ori aş vrea eu, şi asta din cauza lipsei de timp liber", precizează fotomodelul. Cei care doresc să o admire pe Hermina o pot face pe site-ul său (www.herminadragos.com), unde au şi posibilitatea să îi trimită un gând sau să îi ceară sfaturi. Hermina promite că, în limita timpului disponibil, va răspunde cu cea mai mare plăcere.

"Ne înţelegem din priviri, Hermina reuşeşte să îmi citească gândurile"
Sandro Sani,
fotograf

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite