Haremul de prospături al lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Silvio Berlusconi a întreţinut cel puţin 14 tinere în apartamente din­­tr-un complex din afara oraşului Milano. Informaţia publicată de „Corriere della Sera“ provine de la procurorii italieni.

Tinerele nu au plătit chirie, ba chiar au primit sume mari de bani din partea şefului Executivului, desigur,  în schimbul unor relaţii sexuale cu acesta. Femeia care a administrat „haremul" din Milano, Nicole Minetti, a devenit, în schimbul acestor servicii, consilier regional în cadrul partidului lui Berlusconi.

Tinerele întreţinute sunt pe cale să devină vedete de televiziune. Milano Due este unul dintre primele complexuri cu circuit închis din Italia, construit de Berlusconi la începutul afacerilor sale ca dezvoltator imobiliar, în anii '70.

Centrul ultramodern, considerat unul dintre cele mai selecte din Milano, are parcări subterane, un supermarket, baruri şi diverse alte facilităţi. În momentul în care şeful Executivului italian a intrat în afacerile de televiziune, a mutat sediul Mediaset, compania sa de televiziune, în complex.

Informaţia, care reprezintă o lovitură majoră dată imaginii lui Berlusconi, vine chiar în perioada în care procurorii din Milano cer ca Berlusconi să fie judecat imediat pentru relaţii sexuale cu o prostituată minoră. 

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite