Gordon Brown, în vizorul presei pentru antrenoarea de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De parcă nu i-ar fi fost de-ajuns problemele politice, criza economică şi criticile ce i se aduc pentru activitatea de premier, Gordon Brown a ajuns pe prima pagină a tabloidelor pentru trecutul

De parcă nu i-ar fi fost de-ajuns problemele politice, criza economică şi criticile ce i se aduc pentru activitatea de premier, Gordon Brown a ajuns pe prima pagină a tabloidelor pentru trecutul antrenoarei personale, Millie Dobie. După cum relatează presa, instructoarea de fitness, în vârstă de 42 de ani, ar fi o devoratoare de bărbaţi cu tendinţe bisexuale.

Trecutul antrenoarei, plătită de Brown cu 50 de lire (63 de euro) pe oră, a fost dezvăluit de o fostă amantă a acesteia, care s-a răzbunat pentru faptul că instructoarea ar fi avut o legătură intimă cu fostul ei soţ, tocmai când erau pe punctul de a se recăsători.

Femeia, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, a mărturisit că Millie se dedă la orgii pe care le filmează. Presa consideră că nu este normal ca o astfel de persoană să se afle în apropierea premierului. Regizorul Richard Curtis, prin care Brown a cunoscut-o, şi serviciile secrete trebuiau să se intereseze de trecutul ei pentru ca locatarul din Downing Street să nu fie pus într-o situaţie jenantă.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite