VIDEO Gest obscen la adresa lui Barack Obama, la o televiziune din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cunoscută prezentatoare de ştiri de la televiziunea REN TV din Rusia a făcut un gest obscen ce pare a fi adresat lui Barack Obama, în timpul unei emisiuni în direct.

O înregistrare video a acestui incident, care s-a petrecut în cursul unui buletin de ştiri la începutul lui noiembrie, poate fi urmărită pe youtube. Tatiana Limanova, o prezentatoare TV care a câştigat mai multe premii, poate fi văzută citind o ştire despre preşedintele rus Dmitri Medvedev care a devenit, prin rotaţie, preşedintele organizaţiei de Cooperare Asia Pacific. În timp ce precizează că postul "a fost deţinut înainte de Barack Obama", ea poate fi văzută ridicând ridicând pentru scurt timp degetul mijlociu.

Postul TV, care are 120.000 de telespectatori în Rusia, a refuzat să comenteze incidentul. Dar surse apropiate acestui canal tv au încercat să dezamorseze scandalul susţinând că prezentatoarea credea că pe ecran se difuzează alte imagini în timp ce ea citea ştirea şi că gestul respectiv era adresat unor colegi din studio.

REN TV este controlat de un aliat al premierului rus Vladimir Putin şi a fost criticat ca fiind apropiat Kremlinului.

Scandalul intervine într-un moment în care relaţiile UE-Rusia par a se înrăutăţi. SUA a anunţat că nu va mai ţine Kremlinul la curent cu toate detaliile privind prezenţa sa militară în Europa, ca răspuns la un gest similar al Rusiei, acum patru ani.

Moscova este nemulţumită şi de faptul că nu are niciun cuvând de spus în proiectul NATO privind scutul antirachetă în Europa.

Surse de la REN TV citate de presa americană spun că Limanova nu va fi pedepsită în niciun fel.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite