O tânără din Germania s-a trezit cu 1.500 de invitaţi la petrecerea sa, dintr-o neatenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Data viitoare când vă invitaţi prietenii de pe Facebook la un eveniment, verificaţi-vă setările contului, să nu vă aflaţi în situaţia unei tinere din Germania, care s-a trezit cu 1.500 de necunoscuţi la petrecerea sa.

Tânăra, identificată doar cu numele de Thessa, a uitat să-şi bifeze invitaţia pe Facebook ca fiind privată, motiv pentru care 1.500 de persoane au venit gata de petrecere. La locuinţa fetei şi-au făcut apariţia şi 100 de poliţişti, chemaţi de părinţii Thessei. Unsprezece persoane au fost temporar reţinute pentru exces de alcool şi tulburarea ordinii publice, un poliţist a fost rănit, zeci de fete s-au tăiat la picioare în cioburile de sticlă, iar pompierii au trebuit să intervină pentru a stinge două incendii. Toate astea, la petrecerea de 16 ani a Thessei, ţinută în Hamburg.

Deşi sărbătorita nu şi-a făcut apariţia, ea sărbătorind într-o altă locaţie, petrecerea a fost un real succes, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei, citat de HuffingtonPost.

Iniţial, Thessa a dorit să invite doar câţiva prieteni, dar a postat invitaţia pe Facebook astfel încât să fie vizibilă pentru toată lumea. 15.000 de persoane au anunţat că vor onora invitaţia. Când părinţii fetei au aflat de greşeală, i-au spus Thessei să anuleze petrecerea şi au angajat preventiv o firmă privată de scuritate, care să le protejeze locuinţa.

În ciuda anunţului că petrecerea a fost anulată, circa 1.500 de tineri au început să vină în faţa casei Thessei, cu cadouri, torturi, alcool şi pancarte pe care scria "Unde este Thessa?". La un moment dat, petrecăreţii au început să scandeze "Thessa, să-ţi sărbătoreşti ziua de naştere nu este o crimă!", asta ca reacţie la intervenţia poliţiei.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite