George W. Bush a dansat cu africanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american a ţinut ieri un discurs cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva malariei. Evenimentul s-a desfăşurat în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă. După un scurt

Preşedintele american a ţinut ieri un discurs cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva malariei. Evenimentul s-a desfăşurat în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă.

După un scurt discurs, în care a promis că va ridica problema răspândirii acestei boli la următorul Summit G8, George W. Bush şi-a încheiat speech-ul astfel: "Acum un secol, malaria a provocat evacuarea Congresului, timp de mai multe luni. În rest, a avut numai efecte negative". Apoi, toţi cei prezenţi s-au destins alături de membrii trupei Kouran Kouran.

Artiştii din Africa de Vest le-au îndemnat pe gazde să participe la dansul bucuriei. Vizibil încântat, preşedintele american a acceptat imediat şi, după câteva mişcări ritmate, a bătut viguros în tobă, alături de instrumentişti. Bush a cântat şi s-a amuzat, mărindu-şi ochii sau unduindu-şi şoldurile, în timp ce jurnaliştii prezenţi l-au imortalizat în fotografii memorabile.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite