Ce marcă a General Motors ar trebui salvată?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unei cercetări realizate de site-ul carGurus, amercianii nu vor ca marca Pontiac, produsă de General Motors, să dispară. Consumatorii au fost întrebaţi care dintre brandurile de automobile ale GM ar vrea să supravieţuiască. Din cei aproximativ 1.700 de repondenţi, 44% au ales Pontiac, 27% Hummer, 20% Saab şi doar 9% din aceştia au numit Saturn.

Potrivit lui Langley Steinert, CEO al CarGurus, modelul G6 al Pontiac este în topul celor mai bine vândute 20 de branduri de automobile din SUA. „Prin urmare nu sunt aşa surprins să văd că americanii au votat pentru a salva această marcă istorică“, a mai adăugat Langley.

Şeful CarGurus a fost surprins că Hummer s-a bucurat de mai multă popularitate decât Saab sau Saturn. Mai ales că aceasta din urmă se află în top 50 al celor mai bine vândute automobile din Statele Unite, în timp ce Hummer este pe locul 153.


Producătorul de automobile General Motors intenţionează să vândă trei dintre mărcile de maşini pe care le deţine, iar pe una dintre ele să o scoată de la producţie (Pontiac).

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite