Gaddafi ameninţă iar Europa cu atentate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul libian, colonelul Muammar Gaddafi, a ameninţat vineri că va trimite sute de "martiri" pentru a comite atacuri în Europa, ca răzbunare pentru campania militară a NATO împotriva lui.

"Sute de libieni vor deveni martiri în Europa. Vă spun că este vorba despre principiul ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte", a spus Gaddafi, într-un discurs difuzat de televiziunea libiană.

"NATO, vei regreta, atunci când războiul se va muta în Europa", a spus el.

"Poporul libian nu are nici o problemă, puterile coloniale sunt cele care au o problemă. Vor să controleze petrolul nostru. Sunt geloase pentru că Dumnezeu ne-a dat nouă darul petrolului.", a adăugat Kaddafi.

"Nu ne temem de ele .Nu avem altă soluţie decât să rezistăm, să devenim martiri şi să luptăm până la sfârşit ". Liderul Libiei a mai spus că Sicilia, Insulele Canare şi alte insule din Mediterana, precum şi Andaluzia, au fost teritorii arabe, care trebuie eliberate.

Liderul libian, ale cărui trupe luptă împotriva insurgenţilor care se apropie de Tripoli, a susţinut discursul în faţa a 50.000 de persoane, adunate în oraşul Sabha, la 750 de kilometri sud de Tripoli.

Gaddafi a mai ameninţat la începutul lunii Europa, spunând că va ataca "case, birouri şi familii". Citeşte aici ce i-a spus Hillary Clinton.

Gaddafi ameninţă: "Vom fi capabili să pătrundem pe străzile Europei ca lăcustele"

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite