"Furnizor oficial al Kremlinului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătălie pentru obţinerea de profit de pe urma celui mai puternic simbol al Rusiei. A fi "Furnizor oficial al Kremlinului" a devenit o importantă miză pentru companiile care îşi

Bătălie pentru obţinerea de profit de pe urma celui mai puternic simbol al Rusiei.

A fi "Furnizor oficial al Kremlinului" a devenit o importantă miză pentru companiile care îşi desfăşoară activitatea în Rusia. Eticheta care asigură publicitatea unui produs este o certitudine incontestabilă. Acest lucru face ca firmele să lupte pentru a o obţine, ca garanţie pentru succesul pe piaţă.

Un număr tot mai mare de companii din Rusia încearcă să obţină profit de pe urma celui mai puternic simbol al ţării prin intermediul unei noi etichete: "Furnizor oficial al Kremlinului". "Ne dă o poziţie unică pe piaţă", explică Vasili Dmitriev, purtător de cuvânt al producătorului de votcă Russky Brilliant (Diamantul rus).

"Furnizor oficial al Kremlinului" se poate citi pe eticheta acestei băuturi, repetându-se ca slogan în spoturile publicitare ale mărcii. Votca a primit eticheta, după ce s-au efectuat mai multe teste de calitate, la care s-a adăugat o contribuţie - neprecizată - pentru Corporaţia furnizorilor Kremlinului, organizaţie non-guvernamentală creată în 2004, ale cărei birouri se află într-un palat moscovit. Vicepreşedintele acesteia, Igor Pototski, spune că rolul organizaţiei este de stimulator al calităţii produselor ruseşti.

17 companii deţin râvnitul titlu

În aprilie 2007, 17 companii - ruseşti şi străine - au primit preţioasa marcă în cadrul unei ceremonii cu mare pompă, la Kremlin, aproape de două ori mai multe decât în 2005. Eticheta nu înseamnă că preşedintele Putin foloseşte aceste produse, ci evocă produsele de calitate superioară care erau rezervate elitelor de la Kremlin în epoca URSA, explică Pototski.

Titlul "Furnizor al Curţii Alteţei imperiale" a existat în Rusia în epoca ţaristă. Conceptul a fost actualizat ca "Furnizor oficial al Kremlinului", în cadrul mai larg de reutilizare a simbolurilor epocii ţariste, cum ar fi vulturul imperial cu două capete.

Lista furnizorilor Kremlinului include un amestec straniu de firme, de la un producător bulgar de cosmetice la un fabricant de vin grecesc şi un producător de trandafiri ruso-olandez. Mai sunt unii care folosesc marca fără a face parte din corporaţie, ca de exemplu un fabricant de "pilule ale Kremlinului", lăudate ca miraculoase.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite