Un nou caz Josef Fritzl: Un bărbat de 80 de ani, bănuit că şi-a violat cele două fiice timp de 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou caz Fritzl sochează opinia publică. Un austriac în vârstă de de 80 de ani este bănuit că şi-a abuzat sexual cele două fiice timp de 40 de ani, a anunţat poliţia din provincia nordică Haute-Autriche, citată de AFP.

Potrivit poliției, bărbatul și-ar fi violat și și-ar fi suspus la violențe psihice cele două fiice, care acum au 53 de ani, respectiv 45. Abuzurile ar fi început din anii '70 și ar fi ținut până în luna acestui an.

Tatăl celor două femei le-a interzis de-a lungul anilor orice contact social, amenințându-le mereu cu arma şi obligându-le să doarmă pe o bancă de lemn din bucătăria casei.

Mama, decedată în 2008, a fost de asemenea victima acestor fapte.

Situaţia a fost descoperită în luna mai, după ce fiica cea mare şi-a respins tatăl când acesta a avut o nouă tentativă de viol, doborându-l la pământ, potrivit poliţiei.

Instanţa a deschis o anchetă. Bărbatul nu a fost arestat, dar i s-a interzis să se întoarcă la domiciliu pentru cel puţin şase luni, au arătat reprezentanţii instanţei, pentru AFP.

Acest caz aminteşte de un altul de incest în Austria, acela al lui Josef Fritzl, care şi-a sechestrat fiica şi cei şapte copii ai lor, timp de peste 24 de ani. Josef Fritzl, 76 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă în martie 2009.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite