Fratele vitreg al lui Obama trăieşte în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele vitreg al lui Barack Obama are o companie care îşi derulează afacerile discret, în China, scrie cotidianul britanic "Times". Mark Ndesandjo este frate cu Obama după tată, iar

Fratele vitreg al lui Barack Obama are o companie care îşi derulează afacerile discret, în China, scrie cotidianul britanic "Times".

Mark Ndesandjo este frate cu Obama după tată, iar mama acestuia, Ruth Nidesand, este cea de-a treia soţie a tatălui lui Obama, care a murit în 1982 într-un accident de maşină.

Ndesandjo face mari eforturi pentru a se ţine departe de ochii publicului, scrie "Times". Relaţia sa de rudenie cu aspirantul democrat la preşedinţia SUA este necunoscută celor mai mulţi dintre amicii săi din Shenzhen, oraşul din sudul Chinei unde locuieşte din 2002.

Ndesandjo a primit o educaţie de elită în SUA. Absolvent al Universităţii Brown, el are un masterat în fizică la Stanford şi un MBA la Universitatea Emory.

Compania lui Ndesandjo, Worldnexus, furnizează consultanţă şi design de website-uri firmelor chinezeşti care caută clienţi pe piaţa internaţională. Conexiunea dintre candidatul democrat şi importurile chinezeşti, care au dus la pierderea de joburi în SUA, ar putea fi dăunătoare politic pentru Obama, care a afişat o atitudine populistă în această privinţă, scrie "Times".

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite