Fotografii sângeroase cu trei bărbaţi ucişi odată cu Osama Bin Laden

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reuters a achiziţionat câteva fotografii şocante, în care apar trei bărbaţi morţi, întinşi pe podea, îmbracaţi în haine tradiţionale pakistaneze, în casa în care a fost ucis Osama Bin Laden.

ATENŢIE! IMAGINILE SUNT ŞOCANTE!

Fotografiile au fost realizate la aproximativ o oră după atacul forţelor americane asupra complexului Abbottabad din Pakistan, unde se ascundea Osama Bin Laden. Oficialul de securitate pakistanez, care a intrat în complex după ce s-a încheiat operaţiunea în care a fost ucis liderul al Qaida, a dorit să rămână anonim şi a vândut imaginile pentru Reuters.

Fotografiile înfăţişează doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine tradiţionale pakistaneze şi unul într-un tricou, cu sângele ţâşnind din urechi, nas şi gură.

Toţi bărbaţii erau neînarmaţi şi niciunul nu seamănă cu bin Laden.

image
image



Preşedintele american Barack Obama a decis să nu publice imaginile cu trupul neînsufleţit al lui Osama Bin Laden deoarece acestea ar putea incita la violenţă şi ar putea fi folosite ca un instrument de propagandă Al Qaida.

image

Prima fotografie este datată în 2 mai, la ora 02:30 (ora Pakistanului), la aproximativ o oră după terminarea raidului în care Bin Laden a fost ucis.

Agentia Reuters este convinsă de autenticitatea fotografiilor cumpărate deoarece într-unele din imagini, realizate între orele 05:21 - 06:43, se pot observa ruinele unui elicopter prăbuşit, fapt care confirmă declaraţiile oficialilor americani care au precizat că un aparat de zbor al forţelor speciale s-a prăbuşit în timpul operaţiunii de luni, din cauza unei probleme tehnice.

image

FOTO: REUTERS

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite