Fostă iubită a președintelui Obama: Căldura lui poate fi înșelătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă iubită din tinerețe a președintelui american Barack Obama evocă tandrețea cu care o înconjura acesta, dar și o anumită răceală a personalității acestuia, într-un jurnal intim din care a publicat fragmente, miercuri, la Washington.

Genevieve Cook, fiica unui diplomat australian, şi-a împărţit viaţa cu Obama la începutul anilor 1980, când acesta era în vârstă de aproximativ douăzeci de ani şi trăia la New York.

Cook dezvăluia în notele publicate de Vanity Fair că într-un final relația s-a dovedit a fi „destabilizatoare" astfel că a vrut să „evadeze", în ciuda căldurii din relațiile intime.

„Căldura lui poate fi înşelătoare. El se foloseşte de cuvinte dulci, poate fi deschis şi de încredere, dar există de asemenea această răceală", scrie fosta iubită a lui Obama.
În 1984, ea mărturisea în jurnalul ei:

„Barack mă seduce mereu, dar o mulţime de lucruri se petrec în profunzime, dincolo de atingeri. El se controlează, se stăpâneşte".

Un an mai târziu, după ce relaţia lor s-a terminat, ea afirma că Obama îşi refuza „angajamentul sentimental pe care eu mi-l doream".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite