Fondatorul Apple, Steve Jobs, mai are doar 6 săptămâni de trăit?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poze noi cu Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, foarte slăbit şi aproape chel au fost publicate în ediţia tipărită a ziarului National Enquirer. Doctorii specialişti care au studiat fotografiile au declarat că geniul computerului are cancer şi mai are de trăit maxim 6 săptămâni.

Omul din spatele iPod, iPhone şi iPad, Steve Jobs şi-a luat concediu medical la începutul acestui an pentru a se îngriji de sănătatea sa, fără a preciza exact de ce boală trebuie să se trateze, potrivit Daily Mail.

Zilele trecute, fotoreporerii de la publicaţia National Enquirer l-au prins pe CEO Apple luând micul dejun împreună cu soţia sa înainte de a intra la tratament la Stanford Cancer Centre din California.

Doctorii specialişti care au studiat fotografiile făcute de aceştia nu s-au arătat prea optimişti în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Steve Jobs, spunând că este bolnav de cancer în ultimul stadiu: mai slab cu aproape 20 de kilograme, cu părul foarte scurt de la chimioterapie şi muşchii corpului atrofiaţi.

image

foto: National Enquirer

Este în fază terminală. Ceea ce văd eu aici este scăderea extrem de mult a masei musculare din lipsă de calorii, ceea ce este cel mai probabil cauzată de cancer. Nu mai are muşchi nici în fese, unde muşchii dispar ultimii. Aş fi surprins dacă ar cântăr mai mult de 58 de kilograme acum, a spus doctorul Grabe Mirkin, care are o experienţă de peste 40 de ani în studiul cancerului.

El a fost completat de un coleg de-al său: Judecând după fotografii mai are de trăit aproape 6 săptămâni.

O sursă din apropierea lui Steve Jobs a dezvăluit că omul de afaceri are mişcări de om foarte îmbătrânit şi dureri puternice la orice pas făcut.

Potrivit Enquirer, doar 4% dintre persoanele care suferă de această boală trăiesc mai mult de 5 ani.

Purtătorul de cuvânt de la Apple nu a vrut să facă niciun fel de comentariu referitor la poze.

Steve Jobs a fost diagnosticat cu o formă rară a cancerului pancreatic în urmă cu 7 ani. El a suferit un transplant de ficat în 2009 şi s-a recuperat 6 luni în Elveţia. La începutul acestui an, se pare că boala lui a recidivat.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite