Fiica „Primarului Americii“, arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărare mare în familia fostului edil al oraşului New York, Rudolph Giuliani, cunoscut pentru vehemenţa cu care a luptat împotriva infracţionalităţii şi supranumit „primarul Americii“: fiica lui, Caroline, a fost prinsă la furat într-un magazine de cosmetice.

Jurnaliştii de la "ABC News" relatează că tânăra în vârstă de 20 de ani a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale centrului comercial din Manhattan când îşi îndesa în poşetă produse cosmetice în valoare de aproximativ 100 de dolari. Potrivit „ABC News", printre lucrurile sustrase erau un flacon cu cremă de faţă şi un fileu de păr.

Agenţii de pază ai magazinului au chemat imediat poliţia, iar fiica fostului edil a fost scoasă cu cătuşe la mâini din centrul comercial. Potrivit reporterilor de la agenţia foto „Splash", care au surprins momentul arestării, Caroline ar fi exclamat la vederea poliţiştilor „O, Doamne!". La întrebarea ziariştilor „dacă îi pare rău că a furat", Caroline a răspuns iritată „Voi cum ­v-aţi simţi?".

Eliberată pe cauţiune

După un scurt interogatoriu la secţia de poliţie, fiica lui Giuliani a fost eliberată pe cauţiune, infracţiunea fiind încadrată la furt calificat.
Caroline este cel mai mic dintre cei doi copii ai lui Giuliani cu Donna Hanover, reporter de televiziune şi actriţă, de care primarul a divorţat.

Ea locuieşte cu mama ei din 2002, iar relaţia cu tatăl este una destul de tensionată. Caroline a mai fost în centrul atenţiei în 2007. La acel moment, Rudy Giuliani încerca să obţină nominalizarea republicană pentru a candida la preşedinţie, iar profilul pe Facebook al lui Caroline figura pe o listă de susţinere a senatorului democrat din Illinois de la acea vreme, Barack Obama, aflat în cursa pentru preşedinţie.

Rămâne un mister de ce fiica lui Giuliani, studentă la Universitatea de elită Harvard, a trebuit să fure produsele, în condiţiile în care mama ei s-a ales în urma divorţului cu aproape opt milioane de dolari.  Deocamdată, edilul nu a dat nicio declaraţie presei în legătură cu fapta fiicei. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite