VIDEO Femeie găsită decapitată în oraşul mexican Ciudad Juarez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de aproximativ 25 de ani a fost găsită decapitată în cartierul Colonia Granjero, din oraşul mexican Ciudad Juarez, în urmă cu două zile.

„Asta arată că problema drogurilor avansează. Nu mai există respect sau cod etic. Nu le mai pasă, acum ucid femei, bărbaţi, copii“, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului general al statului Chihuahua, Carlos Gonzalez, pentru CNN.

Acesta este al doilea incident din acest an în care o femeie este decapitată într-un oraş cu o rată mare a criminalităţii. În ultimele săptămâni, violenţa împotriva femeilor a cunoscut o creştere considerabilă, deoarece se pare că femeile frumoase sunt angajate de carteluri pentru a cominte asasinate. Şi femeia ucisă în cartierul Colonia Granjero este suspectă că ar fi avut legături cu crima organizată.

„Grupurile care comit astfel de crime încearcă să transmită un mesaj. Aceste femei, omorâte în ultimul timp, sunt escroace şi implicate în activităţile cartelurilor“, a mai precizat Gonzales.

Gabriela Enriquez, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită, la 11 octombrie, într-o baltă de sânge, cu faţa la pământ şi cu un trandafir pe spate. Acesta este un semn că avea legături cu escrocheriile.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite