FOTO Cum arată noul model Dacia-SUV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşteptat cu sufletul la gură în România şi nu numai, modelul Dacia-SUV va fi pus în vânzare în primăvara anului viitor. Deja pe forumul Dacia au început să apară primele fotografii cu acest tip de maşină, care va costa 12.000 de euro şi este mai bine cotat decât Logan sau Sandero, de către constructori.

image

Dacia - SUV este bazat pe designul conceptului Duster şi urmează să fie prezentat în această toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. Disponibil pentru vânzare va fi abia în primăvara anului viitor, preţul anunţat fiind de 12.000 de euro.

Designerii au anunţat că noul model va beneficia de două tipuri de tracţiune, una faţă şi una integrală, aceasta din urmă fiind preluată de la generaţia anterioară a Nissan X-Trail.



Pe forumul Daciaclub.ro, deja au început să apară primele imagini cu SUV-Dacia, însă oficialii nu au dorit să confirme veridicitatea acestor fotografii.
"Va trebui să mai aşteptaţi încă nouă luni. Este o maşină foarte frumoasă, sper să fie o maşină mult mai frumoasă decât aceasta (din fotografiile de pe forumul Dacia)", au fost comentariile oficialilor Dacia.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite