Execuţii în stil mafiot zguduie SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei americani de culoare, doi băieţi şi o fată, au fost împuşcaţi mortal, "în stil mafiot". Tinerii, cu vârste între 18 şi 20 de ani, ascultau muzică pe un teren bine luminat, situat

Trei americani de culoare, doi băieţi şi o fată, au fost împuşcaţi mortal, "în stil mafiot". Tinerii, cu vârste între 18 şi 20 de ani, ascultau muzică pe un teren bine luminat, situat în spatele şcolii primare Mount Vernon din oraşul Newark.

Cei cinci agresori înarmaţi i-au obligat să îngenuncheze cu faţa la un zid, apoi i-au împuşcat în cap. O a patra persoană, sora uneia dintre victime, a fost şi ea împuşcată în cap, dar a scăpat cu viaţă. Atacatorii au împuşcat-o mai întâi pe tânăra care a supravieţuit şi au abandonat-o pe o alee, iar apoi i-au ucis pe ceilalţi trei. Criminalii au dispărut fără urmă. Poliţiştii nu au, deocamdată, niciun indiciu, însă bănuiesc că ucigaşii sunt membri ai unei bande de traficanţi de droguri. Supravieţuitoarea a declarat că nu îi cunoaşte pe agresori. Cele patru victime erau elevi model, consideraţi de membrii comunităţii drept "copii buni". Zona din jurul şcolii, unde a avut loc tragedia, este cunoscută ca una dintre cele mai rău famate din Newark.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite