Elveţia: Tatăl a recunoscut în scrisoarea de adio că şi-a omorât fiicele gemene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga Elveţie a fost zdruncinată de încercările unei mame de a-şi găsi fiicele. Gemenele Alessia şi Livia, în vârstă de 6 ani, au fost văzute ultima dată alături de tatăl lor pe 31 ianuarie pe un feribot, în Franţa. Câteva zile mai târziu, tatăl s-a aruncat în faţa unui tren, în Italia. În scrisoarea de adio Matthias Schepp recunoaşte că şi-a ucis fiicele.

Deoarece părinţii gemenelor erau despărţiţi, Matthias Schepp a luat fetele de la casa fostei soţii, din St Sulpice, pentru weekend, însă nu le-a mai adus înapoi, scrie BBC.

S-au îmbarcat pe feribotul "Scandola" în Franţa, pe 31 ianuarie, iar pe 4 februarie bărbatul s-a sinucis în Italia.

Din Marsilia, el i-a trimis fostei soţii o carte poştală pe care a scris că este disperat şi nu poate trăi fără ea. Matthias i-a mai trimis opt scrisori din Bari, Italia, primele şapte conţinând un total de 4.400 euro.

Poliţia a găsit o scrisoare în care tatăl scrie că a ucis gemenele înainte să se sinucidă. Scrisoarea datează din ziua în care Matthias a decis să-şi pună capăt zilelor.

"Ultimul pachet datează de pe 3 februarie şi conţine o scrisoare în care tatăl spune că le-a ucis pe cele două fete şi că se află în Cerignola (sudul Italiei) unde se va sinucide." a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Jean-Christophe Sauterel.

"Pot să confirm că în acea scrisoare tatăl a scris că fetele nu au suferit şi că se odihnesc în pace.", a mai spus acesta.

Poliţia a mai declarat că Matthias a consultat site-uri despre programele feriboturilor, suicid, arme şi otravă, înainte să le ia pe fete.

"Am avut de a face cu cineva care a fost extrem de meticuloas şi care a planificat fiecare detaliu, inclusiv călătoria lor spre Corsica," a mai declarat Jean-Christophe Sauterel.

Poliţia caută trupurile fetiţelor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite