FOTO Ducesa Catherine, soţia prinţului William, printre cele mai bine îmbrăcate femei din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kate Middleton, actuala Ducesă de Cambridge, a fost inclusă în topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume, realizat de revista Vanity Fair.

Catherine apare pe această listă pentru a doua oară, prima sa apariţie fiind în anul 2008. Ducesa de Cambridge a fost apreciată pentru obiceiul ei de a-şi "recicla" ţinutele. Un astfel de exemplu este cel cu rochia verde creată de Diane Von Furstenberg pe care prinţesa a purtat-o în vizita efectuată recent în California, dar şi weekendul trecut, la nunta Zarei Phillips, verişoara prinţului William.

image

(click pe imagini pentru GALERIE FOTO)

Michelle şi Barack Obama apar, şi ei, pentru prima dată împreună în topul celor mai bine îmbrăcate cupluri, Prima Doamnă a SUA fiind prezentă de fiecare dată pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume.

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşendintelui francez Nicolas Sarkozy, se află la rândul ei pe lista alcătuită de Vanity Fair, alături de Sheikha Mozah bint Nasser din Qatar.

image

(click pe imagini pentru GALERIE FOTO)

Cât despre partea masculină, actorul britanic Colin Firth, cântăreţul american Justin Timberlake şi pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button se regăsesc şi ei pe lista celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din lume.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite