Dominique Strauss-Kahn, atacat de propriul partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef FMI, Dominique Strauss-Kahn, ar putea fi „bolnav mintal", potrivit lui Michel Rocard, fost premier al Franţei şi politician socialist respectat.

În vârstă de 81 de ani, Rocard a lansat într-un interviu TV atacul ce ar putea da o lovitura letală speranţelor de revenire pe scena politică ale lui Strauss-Kahn, scrie cotidianul britanic „The Telegraph".


Rocard a spus că este vorba despre „evidente probleme medicale" care l-au împins pe Strauss-Kahn să ajungă, în mod repetat, în scandaluri sexuale.
„Acest bărbat are, evident, o boală mintală care îi provoacă dificultaţi în a-şi controla instinctele", a spus Rocard.


Socialiştii il vor discret


Fostul director general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, fost favorit în sondajele privind prezidenţialele din Franţa, din 2012, se va întoarce în ţara sa în zilele următoare, după cum a afirmat marţi socialista Martine Aubry în cursul unei emisiuni a postului particular de televiziune Canal+. Aubry s-a delimitat însă de comportamentul lui DSK: „Cred acealaşi lucru pe care îl cred cele mai multe dintre femei despre atitudinea lui Strauss-Kahn în ceea ce priveşte femeile".


Colegii de partid ai lui Strauss-Kahn sunt uşuraţi de faptul că economistul a rezolvat problema din SUA, chiar dacă reputaţia sa rămâne pătată, dar ar prefera că fostul şef de la FMI să rămână discret, poate în umbră, în aşteptatrea rezultatelor procesului intentat de Tristane Banon.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite