Doi peştişori aurii au supravieţuit patru luni şi jumătate fără mâncare după cutremurul din Noua Zeelandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi peştişori aurii au fost găsiţi după patru luni de la cutremurul din Christchurch, Noua Zeelandă, devenind astfel cei mai mici supravieţuitori.

Shaggy şi Daphne au petrecut patru luni şi jumătate fără mâncare şi fără ca filtrul acvariului lor să funcţioneze, într-o clădire de birouri abandonată, în urma cutremurului care a lovit oraşul neo-zeelandez Christchurch în luna februarie, scrie The Telegraph.

Din fericire pentru cei doi peştişori, acvariul lor avea o capacitate de 100 de litri, favorizând astfel apariţia bacteriilor cu care cei doi micuţi s-au hrănit timp de 134 zile.

În acvariu erau şase peştişori aurii în momentul în care a lovit cutremurul. Trei dintre aceştia au dispărut, iar un al patrulea plutea, fără viaţă, în momentul în care echipajele au descoperit acvariul. Specialiştii cred că Shaggy şi Daphne i-au mâncat pe colegii lor, pentru a supravieţui.

Directorul companiei la recepţia căreia se afla acvariul, tocmai se urca în lift atunci când a lovit cutremurul. Nu s-a îndurat să lase peştişorii să moară, aşa că s-a întors şi a împiedicat acvariul să se prăbuşească.

Pe 6 iulie, directorului i s-a permis să revină la fostul sediu şi a descoperit peştişorii vii şi nevătămaţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite