Doi turişti au fost ucişi la Soci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie s-a produs joi, în staţiunea rusă Soci de la Marea Neagră, provocând moartea a două persoane şi rănirea alteia, informează ITAR-TASS. Explozia s-a produs pe una din plajele

O explozie s-a produs joi, în staţiunea rusă Soci de la Marea Neagră, provocând moartea a două persoane şi rănirea alteia, informează ITAR-TASS. Explozia s-a produs pe una din plajele staţiunii în cursul dimineţii. Martorii spun că o femeie a găsit un pachet care a explodat ulterior, omorând-o. Cea de-a doua victimă este un bărbat care însoţea femeia.

Patru răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar autorităţile au evacuat turiştii de pe plaja respectivă. Nu se cunoaşte deocamdată originea exploziei. Staţiunea Soci, din sudul Federaţiei Ruse, va găzdui Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014.

Staţiunea se află în apropierea graniţei cu Abkhazia, o regiune separatistă din Georgia unde au existat recent tensiuni, dar şi în apropierea Caucazului, o zonă unde izbucnesc des violenţe. Preşedintele rus Dmitri Medvedev a însărcinat un reprezentant care să controleze ancheta.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite